Ako ste vlasnik obradive površine ili želite svoje gazdinstvo pretvoriti u turističku oazu, pozivamo Vas da postanete dio projekta „Poljoprivreda i agroturizam kao šansa za posao“, koji se uz podršku Evropske unije realizuje u okviru programa EU4Business – za konkurentnu i inovativnu domaću ekonomiju.

Lokalno partnerstvo Petrovac će, na području devet opština sjeverozapadne Bosne i Hercegovine, stvaranjem jedinstvenog preduzetničkog ekosistema omogućiti sticanje preduzetničkih vještina i direktnu finansijsku podršku za registraciju i vođenje biznisa za žene i lica starija od 50 godina.

Kroz organizaciju preduzetničkih obuka u oblasti poljoprivredne proizvodnje i agroturizma edukovati će se više od 100 korisnika projekta od kojih će najmanje 20 korisnica registrovati vlastiti biznis u sektoru poljoprivrede i agro-turizma i dobiti podršku u iznosu do 10.000 KM. Krajnjim korisnicima biće omogućeno stvaranje održivog izvora prihoda potpisivanjem ugovora o otkupu poljoprivredno-prehrambenih proizvoda sa jednim od članova partnerstava – PZ „Klekovača“ i preduzeće „Čardaklije“ koji će biti promovisani kao dio turističke usluge razvojem novih promotivnih instrumenata.

Prijavite se do 20.07.2020. u nadležnoj službi vaše opštine Petrovac, Ribnik ili Bosanski Petrovac

Više informacija na https://kartazaposao.com/

Please follow and like us: